Salonul

Pensiunea Luiza Brasov iti ofera cazare in centrul Brasovului , intr-o zona inconjurata de incarcatura istorica si de un aer medieval.

Pe langa spiritul de gazde ospitaliere al personalului nostru, in cadrul Pensiunii Luiza, situata in centru orasului Brasov din frumoasa Transilvanie, beneficiezi si de un ambient profesional si totodata agreabil. Pentru diverse evenimente iti punem la dispozitie Salonul cu o capacitate de aproximativ 40 de persoane.

Daca de foarte mult timp cauti un loc special pentru organizarea unor evenimente deosebite, menite sa impresioneze invitatii si sa le starneasca dorinta de a reveni an de an si de a conferi longevitate evenimentului tau, atunci nu mai trebuie sa cauti, poti gasi acest loc intr-un peisaj rustic, inconjurat de munti si natura, la Pensiunea Luiza Brasov, din centrul vechi.

Pentru conferinte, training-uri, cocktail-uri si alte evenimente private dispunem de o sala multifunctionala, servicii de concierge, de secretariat si de asemenea de o parcare interioara, monitorizata video, pentru siguranta ta.

Datorita faptului ca fiecare eveniment este important pentru tine, este important si pentru noi, asa ca te invitam sa te convingi de profesionalismul si de dedicatia pe care o acordam fiecaruia dintre acestea.

Salonul este dotat in stil modern, oferind o noua perspectiva asupra conceptului de intalnire de afaceri. Se remarca printr-o tinuta business nonconformista, avand posibilitati multiple pentru crearea unei atmosfere propice de gazduire a conferintelor.

Pentru a-ti facilita organizarea evenimentului iti oferim pachete si servicii business complete, flexibile si avantajoase.

Pentru ca totul sa iasa in avantajul tau iti oferim pentru o mai buna desfasurare a evenimentului:

  • o sala multifunctionala cu spatiu pentru servicii de catering, pentru a va lua masa fara a fi nevoiti sa intrerupeti discutiile;
  • climatizare si reglare individuala a temperaturii;
  • lumina naturala, pentru un ambient placut;
  • tehnologie de ultima generatie iti sta la dispozitie pentru atingerea scopurilor profesionale;
  • acces internet Wi-Fi;
  • servicii concierge si de secretariat;
  • locuri in parcarea privata din curtea interioara a pensiunii, monitorizata video.

Toate aceste servicii iti stau la dispozitie, pe langa amabilitatea si disponibilitatea personalului pentru ca evenimentul sa aiba impactul dorit de tine. Rasplata noastra cea mai de pret este multumirea oaspetilor nostri.